Impiante domotike (automatizim sherbimesh ne shtepi/zyra)

Impianti domotici a Cremona e Provincia

IMPIANTE DOMOTIKE (AUTOMATIZIM SHERBIMESH NE SHTEPI/ZYRA).

 

VLORA ENGINEERING SH.p.k krijon, instalon dhe ofron asistencë teknike në sistemet e automatizimit të shtëpive në Vlore, qarkun dhe zonat fqinje.

 

Kompania është e ndjeshme ndaj inovacionit teknologjik, një term që ka shprehjen e tij më të lartë në automatizimin e impianteve të shtëpive. Automatizimi në shtëpi lejon integrimin e funksioneve të impianteve të tilla si ndriçimi, mbrojtja përmes grilave, kondicionimin e ajrit, anti-ndërhyrjeve, kontrollin i hyrjeve dhe shfaqjen/kontrollin e parametrave elektrikë dhe mjedisorë. Përfitimet e sistemeve të automatizimit në shtëpi përkthehen në kursime të mëdha të energjisë dhe menaxhim automatik e rregullim të të gjitha impianteve të pranishme. Stafi ynë teknik është në dispozicion për të shpjeguar në detaje funksionimin e sistemeve të automatizimit në shtëpi, për t'ju treguar avantazhet në drejtim të kursimeve dhe funksionalitetit.

Funksionet e sistemeve të automatizimit në shtëpi

Ju mund të menaxhoni lehtësisht në internet apo nga vendi ku jeni, përmes një paneli të thjeshtë kontrolli, funksionet e mëposhtme:

Grilat, blinds ose mbulesat veneciane. Për shembull, rregulloni pjerrësinë e pllakave të blindave veneciane ose siguroni hapje në lindje të diellit dhe mbyllje në perëndim të diellit, në vend që të ndërlidhni komandën e tendave me një stacion moti.

Kontrolln e dritës. Përveç që ka një konsum më të ulët të energjisë dhe ekologjik, është e mundur, për shembull, të krijohet atmosferë e përshtatshme për situata të ndryshme me anë të skenarëve të ndriçimit.

Ngrohja dhe kondicionimi i ajrit. Ju lejon të rregulloni temperaturën optimale sipas çdo nevoje, të programoni parametrat në secilën dhomë, në çdo kohë dhe të ulni temperaturën natën ose kur nuk jemi të pranishëm. Gjithashtu ofrojmë funksione të tilla si mbyllja automatike e sistemit në rast se hapen bravat apo mbylljet.

Kontroll për hyrjet, anti-ndërhyrje dhe telekamera. Për shembull, kur bie zilja e derës, një dritë ndizet dhe kamera regjistron vizitorin, një funksion që është i pavarur jeni apo nuk jeni në shtëpi.

Variante përshtatje. Ne mund të programojmë skenarët e dëshiruar, t'i ndryshojmë ato në pak sekonda. Për shembull, funksioni i kinemasë me ndezjen automatike të televizionit dhe sistemit të zërit, zbehjen e dritave, etj., Funksionin për periudha të pushimeve, me mbylljen automatike të grilave, fikjen e sistemit të kondicionimit të ajrit dhe pajisjeve në stand by, futjen e sistemit anti-ndërhyrje dhe të telekamerave, etj.

 

Automatizimi i shtëpisë përfiton gjithashtu nga stimujt që vijnë nga reformat që vendi yne parashikon me dekrete apo ligje të ndryshme, po kështu nga vetë tregu.

VLORA ENGINEERING Sh.p.k ofron rizhvillimin dhe modernizimin e teknologjive me zgjidhje impiantesh të tilla si automatizimi në shtëpi i projektuar për të përmirësuar dhe racionalizuar si konsumin e energjisë elektrike ashtu dhe për t'i bërë të rehatshme hapësirat në të cilat jetojmë

 

Nëse keni nevojë të ndërtoni sisteme automatizimi në shtëpi, në Vlore dhe qarkun e saj, Mos hezito te na kontaktoshe menjehere!