Impiante Hidriko - Sanitare ne Vlore, kudo ne Shqiperi

Vlora Impianti Idrico Sanitari a Cremona

 

IMPIANTE HIDRIKO- SANITARE

 

Impiantet hidriko-sanitare përfshijnë furnizimin - që është grupi i rrjeteve, elementëve, pajisjeve që lejojnë hyrjen dhe shpërndarjen e ujit të nxehtë dhe të ftohtë te përdoruesit e ndryshëm të një ndërtese - dhe shkarkimin ose depozitimin /trajtimin e ujrave te mbetura sipas nevojave të përdoruesit.

 

Realizimi i impianteve hidriko-sanitare

 

Impiantet sanitare mund të realizohen në dy mënyra:

 

impiante me nyje kryesore të dy tubave, të cilat janë ai i ujit të ftohtë dhe të nxehtë, me distancë në formë T për secilën lidhje (rubinet).

 

impiante me kolektor /të shumëfishtë, të cilat kanë një seri daljesh për ujë të ftohtë dhe një seri të tillë për ujë të nxehtë, me tubo të pandërprerë deri në lidhjet me rubinetat..

 

Shkarkimet

 

Shkarkimet mund të kryhen në dy mënyra:

 

me një nyje të vetme dhe hapësirë të reduktuar për cdo pajisje sanitare.

 

me kolektor / të shumëfishtë me dalje dhe linjë për secilën pajisje sanitare.

 

 

 

 

Nëse keni nevojë për një ekspert/specialist për impjante hidro-sanitare ne Vlore dhe më gjerë, na Kntaktoni per te ndertuar impiantin tuaj!